Articles actualités home page NL

Séparateur Bleu

Nieuw: Telefoonlijn voor psychologische ondersteuning

De Associatie in Brussel voor Beter Evenwicht tijdens Tewerkstelling (ABBET) opent een (tweetalige) telefonische lijn voor psychologische ondersteuning bestemd voor de professionals van de Brusselse non-profit verenigingen van maandag tot vrijdag van 13u tot 17u vanaf 4 mei 2020 Tel. nummer: 02 227 69 26
In deze crisistijden (...)

Séparateur Bleu

Abbet werft aan : preventie adviseur psychosociale aspecten

Teneinde ons team te versterken, zijn we op zoek naar een Preventieadviseur – psychosociale aspecten - tweetalige PAPA (FR/NL) om zich bij een multidisciplinair team te voegen.
Preventieadviseur – psychosociale aspecten - tweetalige PAPA (FR/NL)
Voorstelling Abbet : De Associatie in Brussel voor Beter Evenwicht tijdens Tewerkstelling (ABBET) helpt Brusselse verenigingen die erkend zijn (...)

Séparateur Bleu

De enquête "Welzijn op het werk" van ABBET staat online !

Op 16 oktober heeft u een e-mail van ABBET ontvangen waarin u werd uitgenodigd om de enquête "Welzijn op het werk" te beantwoorden.
Deze enquête, beheerd door het adviesbureau IDEA Consult, heeft als doel een inventarisatie op te maken van de toepassing van de welzijnswet in verenigingen die erkend zijn door de Franse- en Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie. Uw deelname is essentieel en (...)

Séparateur Bleu

!! 03/10/19 Uitgesteld !!

Met spijt dienen wij aan te kondigen dat onze openingsmiddag gericht op GGC verenigingen niet kan doorgaan zoals gepland op 3 oktober. Elementen buiten onze controle verplichten ons om dit evenement uit te stellen tot een latere datum. Zodra er een nieuwe datum is , komen we bij u terug. Het spijt ons ten zeerste.
Bedankt voor uw (...)