Articles actualités home page NL

Séparateur Bleu

Noteer alvast de volgende data !

16/06/22 - WOW-ontmoeting
Brand ! Brand ! :
van 12.00 tot 14.00 uur
Ik schrijf me in
SAVE THE DATE 22/06/22 - WOW-ontmoeting
Vertoning van de film "A distance" over het thema telewerken.

Séparateur Bleu

Samenvatting van de studie rond de problemen en goede praktijken met betrekking tot welzijn op het werk in verenigingen die erkend zijn door de GGC en de COCOF (voor sociale cohesie).

Dit document is een samenvatting van het verslag waarin de resultaten worden voorgesteld van de studie rond de problemen en goede praktijken met betrekking tot welzijn op het werk in verenigingen die erkend zijn door de GGC en de COCOF (voor sociale cohesie).
In augustus 2019 heeft de ABBET IDEA Consult opdracht gegeven om een studie uit te voeren met als doel : een stand van zaken op te (...)

Séparateur Bleu

Voorstelling van de Associatie in Brussel voor Beter Evenwicht tijdens Tewerkstelling (ABBET) : een ondersteuning voor welzijn op het werk in de Brusselse non-profitsector

Voorstelling van de Associatie in Brussel voor Beter Evenwicht tijdens Tewerkstelling (ABBET) : een ondersteuning voor welzijn op het werk in de Brusselse non-profitsector vrijdag 23 oktober 2020 van 9u30 tot 13u te Saincteletteplein 13/15, 1000 Brussel
Onze vereniging is toegankelijk voor de Brusselse non-profitsectoren. Sinds 2011 hebben we als missie verenigingen bij te staan om een (...)

Séparateur Bleu

Nieuw : Telefoonlijn voor psychologische ondersteuning

De Associatie in Brussel voor Beter Evenwicht tijdens Tewerkstelling (ABBET) opent een (tweetalige) telefonische lijn voor psychologische ondersteuning bestemd voor de professionals van de Brusselse non-profit verenigingen van maandag tot vrijdag van 13u tot 17u vanaf 4 mei 2020 [Tel. nummer : 02 227 69 26
In deze crisistijden (...)

Séparateur Bleu

Abbet werft aan : preventie adviseur psychosociale aspecten

Teneinde ons team te versterken, zijn we op zoek naar een Preventieadviseur – psychosociale aspecten - tweetalige PAPA (FR/NL) om zich bij een multidisciplinair team te voegen.
Preventieadviseur – psychosociale aspecten - tweetalige PAPA (FR/NL)
Voorstelling Abbet : De Associatie in Brussel voor Beter Evenwicht tijdens Tewerkstelling (ABBET) helpt Brusselse verenigingen die erkend zijn (...)

Séparateur Bleu

De enquête "Welzijn op het werk" van ABBET staat online !

Op 16 oktober heeft u een e-mail van ABBET ontvangen waarin u werd uitgenodigd om de enquête "Welzijn op het werk" te beantwoorden.
Deze enquête, beheerd door het adviesbureau IDEA Consult, heeft als doel een inventarisatie op te maken van de toepassing van de welzijnswet in verenigingen die erkend zijn door de Franse- en Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie. Uw deelname is essentieel en (...)

Séparateur Bleu

 !! 03/10/19 Uitgesteld !!

Met spijt dienen wij aan te kondigen dat onze openingsmiddag gericht op GGC verenigingen niet kan doorgaan zoals gepland op 3 oktober. Elementen buiten onze controle verplichten ons om dit evenement uit te stellen tot een latere datum. Zodra er een nieuwe datum is , komen we bij u terug. Het spijt ons ten zeerste.
Bedankt voor uw (...)